Derma 2

Solheds
Derma 2

Derma2

Vårdande serum för hudproblem. 250 ml

Derma2 är ett vårdande serum för hästar och hundar med hudproblem. Serumet är bevisat effektivt och gjord på rena naturliga råvaror. Klåda p.g.a. t.ex. allergi, sommareksem och insektsbett leder ofta till att djuret kliar sig och orsakar sår som kan inflammeras. De antimikrobiella och eteriska oljorna i Derma2 lindrar allergiska inflammationen och klådan samt bidrar till läkning av den inflammerade huden och hjälper till att förnya behåringen. Derma2 serumet absorberas bra och snabbt, vilket gör att den inflammationskänsliga och skadade huden inte samlar smuts. Detta vårdande serum kan även användas på krävande ställen som öronen. De eteriska oljorna gör de obehagligt för hunden att slicka på det behandlade området. Mer hjälp för ditt djurs välmående hittar du bland Derma-familjens andra produkter.

Bruksanvisning: Sköt om symptomområdena dagligen. Applicera alltid Derma2-serum på ren och torr hud. Kamma bena i manen och vik päls åt sidan för att kunna applicera serumet och masera lätt in det i huden. För rengöring av huden rekommenderar vi antiseptiskt Derma1-schampo. Undvik kontakt med ögon och slemhinnor. I dagligt bruk är det normalt att en mjällhinna kan bildas på hudens yta när huden förnyas. Borsta då bort mjällhinnan och smörja symptomområdet på nytt. Regelbunden skötsel upprätthåller hudens fuktighet samt hållbarhet. Med hjälp av förpackningens spetskork kan Derma2-serum lätt och noggrant doseras direkt på symptom områdena. Omskakas för bruk.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Linum usitatissimum, Triticum Vulgare, Lavandula, Chamomile, Daucus carota, Rosmarinus, Hordeum vulgare, emulgatorn, Cellulose & Xanthan Gum

pH ~ 7

Förvaras: +10 - 25°C

Innehåller inga av FEI förbjudna ingredienser

Mer information: http://solheds.com/sv/produkter/#1510595624476-21b283a4-d35c

Artnr: Benämning: Lager: Pris: : Antal:
Derma2 Derma 2 (Lägg till i Önskelista ) I lager 320,00 :-/st  

Tillbaka