Derma 9

Solheds
Derma 9

Derma9

Luxury shine&care. 750ml

Derma9 är ett bevisligen effektivt vårdspray för päls, man, svans och hud för hästar, hundar och katter. Derma9 innehåller naturliga oljor som vårdar päls och man samt tillför dem skinande glans. Samtidigt underlättar oljorna utredandet av tovor i tagel och päls fuktar huden och minskar förekomsten av mjäll. På vintern lämpar sig Derma9 spray utmärkt för vård av mjällande manfäste och för vård av hundens trampdynor. Derma9 absorberas omedelbart och varken kletar eller samlar smuts. Den året runt användbara lätta fuktgivande sprayen tillför omega-3 och -6 fettsyror till huden och är också en utmärkt fuktspray för tex. hårlösa hundar. Derma9 ger en glänsande och skyddande hinna som låter huden och pälsen andas.

Bruksanvisning: Spraya ett tunt och jämnt lager på pälsen och borsta för glansig effekt. Exponera huden genom att föra manen -pälsen åt sidan. Spraya direkt på huden och massagera lätt. För att reda ut tovig man-, svanstagel/päls spraya första gången ordentligt och borsta. För tjock man tar det ca 2-3 dagar att bygga upp ett natuligt skyddsskikt. Följande dagar räcker det med ett tunnt lager på pälsen/manen 1-3 gånger per vecka. Omskakas före bruk.
För bästa resultat med Derma9 Luxury Shine&Care tvätta hästen(man&svans) först , för att få bort tidigare användna produkter. OBS! silikon produkter kräver ett kraftfullt anionisk schampo!

Ingredienser: Aqua, Butyrospermum parkii, Silybum Marianum, Mentha, Beta vulgaris, Rosmarinus, Argan,Glycerin, emulgatorn, Cellulose & Xanthan gum

pH ~ 7

Förvaras: +10 - 25°C

Innehåller inga av FEI förbjudna ingredienser

GLANS OCH LYSTER UTAN SILIKON - NATURLIGT VÅRDANDE LYX

 

Mer information: http://solheds.com/sv/produkter/#1510595624476-21b283a4-d35c

Artnr: Benämning: Lager: Pris: : Antal:
Derma 9 Derma 9 (Lägg till i Önskelista ) I lager 290,00 :-/st  

Tillbaka