Ellen Sundbrandt och Robban (Deerpark Rodger) är ett av våra sponsorekipage 2018. Det ska bli mycket intressant att följa deras utveckling i år.

Här följer en kort presentation och ni hittar dom på Instagram team.ellensundbrandt 

Ellen Sundbrandt och Robban (Deerpark Rodger) och de har känt varandra sedan hösten 2014. Robban är född 2006, C-ponny, importerad från Irland och är väldigt snäll. Ellen är en målmedveten tjej som älskar att tävla i hoppning. Så med hennes vilja och engagemang för ridning, tillsammans med Robbans kapacitet, är de ett prefekt team för att lyckas.
Ellen och Robban tävlar och tränar för att tävla i MvsB och högre. Ellen älskar att rida så träningen består inte endast av hoppning utan den varierar mycket mellan dressyr, markarbete och uteritter. Ellen och Robban tränar 5-6 dagar i veckan och tävlar som mest 2 gånger i månaden.
Under våren 2018 ska ekipaget rida i ett elitlag för Vretagymnasiets Hästförening. Dessutom så är deras individuella mål är att kvala till inomhus SM som går av stapeln hösten -18. För att titta i kikaren för 2019 så är målet utomhus SM.
Var är Ellen om fem år? Då ska jag fylla 19 år och har mycket erfarenhet som ponnyryttare så då tar jag mina första steg som elitryttare på stor häst.